YHTEISTYÖSSÄ

KINOS -yhteistyökumppaneita

Elokuvateatteri Kino Iiris [nettisivut / Facebook]
Lähes kaikkien Kinos-festivaalien pääpaikka, itsenäinen elokuvateatteri Lahden keskustassa. Toimintaa pyörittää Päijät-Hämeen elokuvakeskus ry.

AV-arkki [nettisivut / Facebook]
AV-arkki, suomalaisen mediataiteen levityskeskus, on tehnyt 25 vuoden ajan uraauurtavaa työtä suomalaisen mediataiteen levittäjänä ja promotoijana. AV-arkki on avannut taiteilijoille mahdollisuuksia tehdä työtään tunnetuksi maailmalla. AV-arkin toiminta on edesauttanut suomalaisen mediataiteen kansainvälistä menestystä. Toiminta on ainutlaatuista sekä Suomessa että muissa Pohjoismaissa.

Aatetila ry [Facebook]
Aatetila ry on Lahdessa keväällä 2015 perustettu kulttuuriyhdistys, jonka tarkoituksena on osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun erityisesti taiteen ja kulttuurin keinoin.

IHME-nykytaidefestivaali [nettisivut]
Vuosittainen IHME-nykytaidefestivaali tuottaa Helsingissä kansainvälisen taiteilijan tilausteoksen julkiseen tilaan. IHME-teoksen äärellä koettua jatkaa monipuolinen festivaaliohjelma. IHME-koulu sisältää taidekasvatusta ja yleisötyöprojekteja yhteistyössä koulujen ja muiden toimijoiden kanssa.

Kansallinen audiovisuaalinen instituutti [nettisivut]
Kansallinen audiovisuaalinen instituutti (KAVI) on opetus- ja kulttuuriministeriön alainen valtion laitos, jonka toiminta perustuu lainsäädäntöön. KAVIn lakisääteisiin tehtäviin kuuluvat elokuvien ja televisio- ja radio-ohjelmien säilyttäminen sekä niihin liittyvä tutkimus, kuvaohjelmien tarjoamisen valvonta ja mediakasvatuksen edistäminen.

Lahden kaupungin kulttuurikeskus [nettisivut]
Kulttuurikeskus tekee työtä kulttuurin, taidekasvatuksen ja harrastustoiminnan hyväksi. Kulttuurikeskus tukee lahtelaisia kulttuurintoimijoita avustusten kautta.

Lahden Sos. Dem. Työväenyhdistys ry [nettisivut]
Työväenyhdistys omistaa Lahden Kansantalon ja tarjoaa KINOS-festivaalin käyttöön talon vintiltä löytyvän Kuusenlatva-tilan.

Lahden Videokuvaajat ry [nettisivut]
Lahden Videokuvaajat RY on Lahdessa toimiva yhdistys, joka järjestää jäsenistölleen videoalan koulutusta.

Lahti-seura ry [nettisivut / Facebook]
Lahtelaisen kaupunkikulttuurin puolesta jo vuodesta 1946.

Limuradio [nettisivut / Facebook ]
Lahden ammattikorkeakoulun kampusnettiradio, Lihamuki-radio, LiMu radio.

Reel Lahti [Facebook]
Elokuvatoimintaa Kansantalon Vaahterasalissa Lahdessa syksystä 2016 alkaen. Reel Lahti ylläpitää paikallista filmitoimintaa ja esittää kaikki elokuvat taatusti 35mm-filmiltä!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s