HAKUOHJEET

KINOS kutsuu osallistumaan vuoden 2021 festivaaleille!

KINOS-elokuvafestivaali järjestetään Lahdessa 2021.

Vuoden 2021 teema on ULKONA.

Festivaalin ohjelmistossa vuorottelevat perinteisesti kotivideotasoiset tekeleet ammattimaisten tuotantojen kanssa. KINOS huomioi fiktiot, dokumentit, animaatiot, musiikkivideot, kokeelliset videotaideteokset sekä mitkä tahansa kiinnostavat työt, aiheesta tai kestosta riippumatta. KINOS ei kaihda räkäisimpiäkään töitä, vaan haluaa pitää festivaalin kynnyksen sekä yleisölle että taiteilijoille mahdollisimman matalalla, tinkimättä järjestelyiden laadusta. KINOS-työryhmälle voi siis huoletta lähettää kotikutoisenkin teoksen, resursseja tärkeämpää on hyvä sisältö ja idea!

Kategoriat ovat animaatio, dokumentti, musiikkivideo, fiktio ja videotaide.
Työryhmä muodostaa valituista töistä omat sarjat.

Haku on avoin kaikille yksityishenkilöille, tuotantoyhtiöille, elokuva-alan oppilaitoksille ym. tahoille. Työt lähetetään selkeästi täytetyn ja allekirjoitetun ilmoittautumislomakkeen/sopimuksen kanssa.

VUODEN 2021 HAKU ON PÄÄTTYNYT.

Ohjeita

Fyysiset tallenteet lähetetään sivun alalaidan osoitteeseen, latauslinkit sähköpostiosoitteeseen kinosfest(at)gmail.com
Tekijä voi lähettää useamman työn, jokaiselle työlle pitää täyttää oma lomake. Allekirjoitetun sopimus lähetetään teoksen yhteydessä tai skannattuna/valokuvattuna em. sähköpostiin.

Suositeltavia formaatteja ovat tiedosto (latauslinkki, muistitikku), DVD, Blu-ray tai DCP. Muiden formaattien esitys pyritään järjestämään tarvittaessa. Täytäthän ilmoittautumislomakkeen myös, jos lähetät suoran linkin, josta elokuvan voi ladata esitettäväksi. Ehdotettavien elokuvien tulee olla lopullisessa esitysformaatissa.

KINOS2021-työryhmä valitsee esitettävät teokset. Ohjelmisto julkistetaan Kinoksen nettisivuilla maaliskuun alussa. Tekijöille ei ilmoiteta henkilökohtaisesti, eikä työryhmä perustele valintojaan.

Festivaaliin osallistuminen on maksutonta.

Postiosoite:
KINOS2021
Päijät-Hämeen elokuvakeskus ry
Saimaankatu 12
15140 Lahti